Internet

Okos internet megoldások otthonra, irodába!

Technológia: A szolgáltatást a hálózat terheltsége és a műszaki lehetőségek figyelembe vételével a meglévő vagy új előfizetői végberendezés alkalmazásával biztosítjuk. Az előfizetői végberendezés cseréje esetén a szükséges berendezéseket a szolgáltató biztosítja.

Hozzáférési mód: A szolgáltatás csomagok mikrohullámú, vezeték néküli rendszeren és kábelmodemen biztosított internet hozzáférési szolgáltatás esetén vehetők igénybe.

Garancia: a szolgáltató az általa felszerelt előfizetői végberendezésre 1 éves garanciát vállal.

A csomagok tartalma: A szolgáltatás korlátlan hozzáférést tartalmaz, a le- és feltöltött adatmennyiség után forgalmi díjat nem kell fizetni. A csatlakozási felület az Előfizető telephelyén lévő, Szolgáltató által biztosított ETH interfész

Szerződés időtartama: A szolgáltatási csomagok igénybevétele határozatlan idejű, valamint 1 éves határozott idejű szerződéssel lehetséges.

Mikrohullámú, vezeték nélküli internet:

Az előfizető telephelyén található számítógép, vagy számítógép hálózat részére, mikrohullámú összeköttetés segítségével (WiFi) nagysebességű adatátviteli kapcsolatot biztosítunk az Internet világháló felé.

A WiFi eszközök legtöbbje 2.4 vagy 5,8 GHz-en kommunikál, így a szolgáltatás használatakor figyelembe kell vennünk a frekvenciaterjedés sajátosságait. Alapvetően igaz, hogy minél távolabb kerülünk a központi sugárzó egységtől (amely az adatokat továbbítja nekünk), annál rosszabb minőségű lesz a kapcsolatunk (csökkenő sebesség, elvesző adatok). A legtöbb Wi-Fi eszköz optikai rálátást igényel a megfelelő működéshez. Ennek biztosítására az előfizető bekötése csak megfelelő rádiótechnikai adottságok mellett végezhető el, melynek ellenőrzésére a szolgáltató előzetes helyszíni felmérést végez.

A helyszíni felmérést díjmentesen elvégezzük.

Az általunk ajánlott szélessávú Internet szolgáltatás, forgalomkorlátozás nélküli, 24 órás szélessávú Internet hozzáférést biztosít, valamint tartalmazza azokat a kiegészítő szolgáltatásokat (e-mail cím, WEB és FTP tárhely), amik a piacon jelenleg igénybe vehetők. A szolgáltatás fix havidíjas, átalányáras. Ez azt jelenti, hogy a megadott fix havidíjakon felül, más egyéb rejtett költség az előfizetőket nem terheli (nincs telefon előfizetési díj, nincs perc díj, nincs az adatforgalomra vonatkozó korlátozás és nincs túl-használati díj).

Területi megjelölés:Ádánd, Alsóörs, Aszófő, Balatonakali, Balatonfüred, Balatonszabadi, Balatonszőlős, Balatonudvari, Balatonvilágos, Csopak, Darány, Drávagárdony, Drávatamási, Felsőörs, Felsőszentmárton, Istvándi, Kálmáncsa, Lovas, Monoszló, Örvényes, Paloznak, Pécsely, Ságvár, Siófok, Szulok, Tihany, Vászoly, Zánka, Zamárdi 

Az elérhető mikrohullámú csomagok megtekintéséhez kattintson ide.

Kábelmodemes internet:

A Techno-Tel Kft. tulajdonában vagy általa üzemeltetett kábel TV hálózatán keresztül igénybe vehető internet csomagok 1 Mbit/sec-tól pillanatnyilag 40 Mbit/sec-ig terjednek.

A díjak az igénybevett sávszélesség és a szerződés időtartama szerint változnak. Fontos, hogy az internet szolgáltatás kapcsán nincsenek „apró betűs” rejtett költségek. A Techno-Tel Kft.-nél minden internet csomag a letöltött adatmennyiség tekintetében korlátlan (így az ügyfél bátran használhatja az internetet, a havi átalánydíjon túl nem keletkezhet többlet számlája).

Minden csomaghoz biztosítunk e-mail címeket (min. 5 db-ot, és WEB tárhelyet). Igény esetén fix IP címet és domain regisztrációt is biztosítunk az ügyeleink részére (ez külön díjas szolgáltatás).

Területi megjelölés: Balatonendréd, Balatonföldvár, Balatonőszöd, Balatonszárszó, Balatonszemes, Bálványos, Kereki, Kőröshegy, Kötcse, Nagyberény, Nagycsepely, Nyim, Pusztaszemes, Som, Szántód, Teleki

Az elérhető kábelmodemes csomagok megtekintéséhez kattintson ide.

Teljeskörű információt az ÁSZF tartalmaz a díjakról és a vállalt szolgáltatások jellemzőiről .

Ugrás az oldal tetejére