Jelzőrendszeres házigondozásA jelzőrendszeres házi segítségnyújtás alapja egy megfelelő jelzőrendszer, mely a gondozott segélykérését továbbítani képes egy diszpécser központba, ahol megfelelő intézkedéseket képesek tenni a gondozott érdekében.

1994 óta összegyűjtött tapasztalatok alapján kialakult egy olyan rendszertechnika és működési módszertan, mely mind szakmai, mind finanszírozási oldalról rendkívül költséghatékony megoldást kínál a házigondozás, idősápolás terén. A rendszer kifejezetten erre a területre kidolgozott technikájának és a szakmai háttérnek köszönhetően lehetővé teszi az idős emberek otthonukban történő gondozását, ápolását, biztonságérzetük növelését.

A rendszer országosan több mint 10 000 idős ember számára nyújt segítséget, több mint 100 felügyeleti központon keresztül.

A rendszer alap eleme a rádiós adó-vevő egység, mely megfelelő helyre telepített átjátszó állomáson keresztül áll kapcsolatban a diszpécser központban elhelyezett vevőközponttal. A vevőközpont a rádiós kapcsolattartás mellett együttműködik egy ügyeleti számítógéppel, melyen a riasztások fogadására és feldolgozására alakalmas szoftver fut. Annak érdekében hogy a szolgálatnak ne kelljen folyamatosan az ügyeleti helyen tartózkodni, a rendszer a riasztásokat továbbítani képes a személyzetnél elhelyezett mobiltelefonokra hangbemondással és SMS formában is. A gondozottak a riasztásokat a kihelyezett adó berendezésen található nyomógomb vagy az akár nyakukban is elhelyezhető kisméretű jeladóvalis kezdeményezhetik az ügyeleti központ felé. A központban hangjelzés, a monitoron megjelenő üzenet és a mobiltelefon jelzi azonnal a riasztás tényét. Ettől kezdve a gondozói személyzet intézkedni tud az azonnali helyszínre jutással kapcsolatban.

A rendszer működési filozófiája kiemelten kezeli a riasztások megbízható eljuttatását az ügyeleti helyekre. Ennek érdekében a rendszer belső ellenőrzési funkciókkal van ellátva és konfigurálható a belső működés ellenőrzések periódus ideje. Külön ellenőrzés zajlik az átjátszó állomások állapotára vonatkozóan és a gondozotti készülékek rendelkezésre állására.

Cégünk a Techno-Tel Kft. a fentiekben leírt JHG rendszerek tervezését, telepítését, karbantartását, hibaelhárítását végzi országosan, több kihelyezett csoportjával. 
  • A rendszer bővítéséhez, az eszközözök pótlásához szükséges eszközöket rövid határidővel tudjuk szállítani, igény esetén üzembehelyezni.
  • Szakmai támogatást nyújtunk a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül.
  • Igény esetén átalánydíjas karbantartási és üzemeltetési megállapodást tudunk kötni akár 24 órás rendelkezésreállással. Lehetőséget tudunk biztosítani igény esetén a JHG eszközök bérlet formájában történő használatára, havidíj ellenében.

További információkat az info@technotel.hu email-címen, a honlapon található Üzenet menüponton, vagy az ügyfélszolgálatunkon keresztül, illetve bármely a honlapon megadott elérhetőségünkön biztosítunk.Ugrás az oldal tetejére