Hírek

 • 07Március

  30 napig ingyenes az internet


  Igénybejelentés 30 nap ingyenes internetre

  501/2020.(XI.14.) Korm. rendelete szerinti

  ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatás igénybevételére

  Kedves Ügyfelünk!

  A március 27-én hatályba lépett 501/2020. (XI.14) Kormányrendeletet változás szerint újabb 30 nappal hosszabbították meg.

  A középfokú oktatásban résztvevők 5x30 nap ingyen internet szolgáltatásra jogosultak, az általános iskolai oktatásban résztvevők 2x30 nap ingyen internet szolgáltatásra jogosultak.

  Amennyiben visszamenőleg szeretné érvényesíteni a kedvezményt, mindenképp írásban szükséges jelezni e-mailben Ügyfélszolgálatunk felé.

  Az igények 2021.04.19. napig adhatók le.

  Akik március 02-ig  beküldték az igénybejelentést március hónapra vonatkozóan, azok a március havi számlában kapták a jóváírást és automatikusan megkapják az áprilisra vonatkozót az április számlában.

  Akik március 03. - március 29. között küldték be az igénybejelentést, azok az április havi számlában kapják a jóváírást  márciusra vonatkozóan és automatikusan megkapják az áprilisra vonatkozót a májusi számlában.


  ___________________________________________________________________________________________________________


  A koronavírus- veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, hogy akinek módjában áll az adatlapot vagy szkennelve e-mailben az ugyfelszolgalat@techno-tel.hu e-mail címre vagy postai úton Techno-Tel Kft. 8600 Siófok, Pf. 34. címre küldje vissza. Jelen helyzetben  személyes ügyintézésre nincs lehetőség.

  Csak a hiánytalanul kitöltött és aláírt adatlapot beküldő Ügyfeleink részére tudjuk az ingyenes internet szolgáltatást biztosítani.

  Az adatlapok az beküldést követően elbírálára kerülnek.

  Beküldési határidő: 2021.04.19.

  A sikeres együttműködésben bízva!

  ____________________________________________________________________________________________________

  Igénybejelentés 30 nap ingyenes internetre

  Ugrás az oldal tetejére